JOM SHOPPING ONLINE - Kedai Online Produk Muslim Anda

JOM SHOPPING ONLINE - Kedai Online Produk Muslim Anda
Sila klik pada imej. Terima kasih. Kenapa kita masih utamakan barangan bukan Muslim ?

CUACA DI TELUK INTAN SEPANJANG MINGGU

Senarai Blog Saya

Ahad, 12 Mei 2013

SOKONGAN PAS MENINGKAT WALAUPUN KALAH DI CHANGKAT JONGTELUK INTAN, 12 Mei - Musim kenduri meraikan para petugas sudah menjadi agenda wajib selepas pilihan raya walaupun tidak diberikan kemenangan mempertahankan DUN Changkat Jong. Baru-baru ini, PAS Cawangan Kg. Sungai Samak telah mengadakan majlis tersebut bertempat di kediaman ketua cawangannya, Hj. Saifudin Abdul Hamid dekat sini.

Majlis tersebut turut dihadiri oleh para petugas dari Ladang Sungai Samak dan Ulu Bernam di mana kebanyakannya petugas India. Tetamu istimewa ialah bekas calon N56 Changkat Jong, Hj. Mohd. Anuar Sudin yang juga merupakan mantan bagi ADUN bagi kawasan itu.
Sebahagian petugas kaum India yang hadir.


Di dalam ucapan, Anuar Sudin mengucapkan terima kasih kepada semua petugas terutamanya di kawasan pesisiran yang banyak membantu menggerakkan jentera pilihan raya di sepanjang musim kempen yang lepas.
Hj. Anuar Sudin menyampaikan ucapan terima kasih.

"Biarlah kita kalah tetapi di dalam kekalahan bermaruah. Apa yang penting kekalahan kita ini dalam kekalahan yang Allah redha. Sebaliknya, amatlah malang jika kemenangan itu adalah kemenangan yang tidak bermaruah, penuh dengan penipuan dan rasuah. Sudah pastinya kemenangan sebegini adalah kemenangan yang tidak diredhai oleh Allah SWT," tambah beliau.
Seorang wakil pemuda menyerahkan borang keahlian PAS.

Bergambar dengan para petugas Kg. Sungai Samak.
Walaupun UPU Kg. Sungai Samak mengalami kekalahan, namun ia terubat juga apabila 20 orang anak muda di kampung tersebut menyerahkan borang keahlian PAS kepada Hj. Mohd. Anuar Sudin. Semoga momentum tersebut berlanjutan dengan anak-anak muda bersama-sama PAS. Pada masa yang sama juga, kaum India di pesisiran juga turut berhasrat menyertai Dewan Himpunan Penyokong PAS (DHPP).

Majlis telah dimulai dengan bacan tahlil dan doa selamat dan para petugas menikmati jamuan yang disediakan.

intanhijau.blogspot.com

1 ulasan:

  1. Tak payahlah sokong lebih2. Dah bagi sokongan - takut pulak nak memimpin! Sgor perlu perubahan ke arah negeri yg amalkan islam - tapi takut pulak nak pimpin! Takut tak dapat tutup maksiat yg berleluasa! Cakap tak serupa bikin!

    BalasPadam