JOM SHOPPING ONLINE - Kedai Online Produk Muslim Anda

JOM SHOPPING ONLINE - Kedai Online Produk Muslim Anda
Sila klik pada imej. Terima kasih. Kenapa kita masih utamakan barangan bukan Muslim ?

CUACA DI TELUK INTAN SEPANJANG MINGGU

Senarai Blog Saya

Sabtu, 29 Disember 2012

KENYATAAN TPM YANG PALING TIDAK BERTANGGUNGJAWAB

PUTRAJAYA: Beberapa hari lagi menjelang tahun baru 2013, tarikh sebenar Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU Ke-13) masih menjadi teka-teki umum.

Namun begitu, Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muyhiddin Yassin menyifatkan ia sebagai satu keseronokan untuk membuat teka-teki mengenai tarikh sebenar PRU Ke-13.

"Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak telah memberi gambaran yang sangat jelas bahawa PRU Ke-13 akan diadakan pada tahun depan.

"Bolehlah buat teka-teki tarikhnya bila... Seronok juga kerana ada peluang dengar teka-teki dan kalau kita dah buat (umum tarikh sebenar), kita tak ada 'fun' lagi," katanya pada sidang media selepas menyampaikan amanat di Majlis Interaksi Timbalan Perdana Menteri Bersama Pegawai Tadbir dan Diplomatik (PTD) Muda di sini, Jumaat.

(Dia tak sedar ke...merahsiakan tarikh PRU13 telah menyusahkan rakyat yang terpaksa berhati-hati memilih tarikh bagi majlis-majlis tertentu bimbang bertembung dengan PRU13.Spekulasi tarikh PRU13 telah mengakibatkan kegiatan ekonomi negara tidak menentu.. Boleh pulak dia kata boleh menimbulkan 'fun'...)

(mstaronline 29 Dis 2012)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan